lauantai 23. maaliskuuta 2013

Möller Pikkukalat
Meillä on nyt nautittu d-vitamiini ja kalaöljy hauskassa ja maistuvassa muodossa. Pääsimme mukaan Buzzadorin kampanjaan testaamaan Möller Omega-3 Pikkukalat kalaöljy-D-vitamiinivalmistetta. Lisää Buzzadorina toimimisesta löydät blogini sivupalkista.

Nimensä mukaisesti tuote on kalan muotoinen, väriltään oranssi, koostumukseltaan hauskan pehmoinen ja se maistuu raikkaan hedelmäiselle. Kaloja nautitaan kaksi päivässä.

Lapsille nämä maistuivat paremmin kuin hyvin. Otimme kalat aamulla hammaspesun jälkeen ja voin kertoa että yhtenäkään aamuna pienet kalat eivät päässeet unohtumaan. Siitä lapset pitivät kyllä huolen.

Maistoin kalasia myös itse, ja ovat kyllä oikeasti hyviä, jos muistelee miltä kalaöljy maistuu..
D-vitamiinin ja kalaöljyn tarjoaminen lapsille "kaksi yhdellä iskulla"-periaatteella miellytti minua erityisesti.

Viimeisen kuvan alta löydät tietopaketin tuotteesta ja lisää voi käydä lukemassa osoitteesta: www.moller.fi.


Tietoisku:

Omega-3-rasvahapot ja D-vitamiini ovat tärkeimpiä ravintoaineita lapsen terveyden kannalta. Hyvänmakuiset ja pehmeät Möller Omega-3 Pikkukalat sisältävät välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia. D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini.

Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eivätkä lainkaan säilöntäaineita. Makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia. 

Pakkaus sisältää 45 kpl. Suositeltava vuorokausiannos on 2 kpl. Saatavana apteekeista ja päivittäistavarakaupoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti